Често задавани въпроси

Въпроси и отговори

За нас поверителността на личните ви данни е приоритет. Всички комплекти за тестване се доставят в дискретни и немаркирани пакети, за да се гарантира поверителността на целия процес.

Всички тестове са снабдени с лесно за разбиране ръководство. Всеки резултат е придружен от ясни обяснения и, ако е необходимо, указания за следващите стъпки. Ако имате някакви въпроси, нашият екип за поддръжка на клиенти е готов да ви помогне, моля да се свържете с нас на имейл info@yourspacehealth.com

Времето за обработка варира в зависимост от вида на теста – от незабавни резултати до 15 минути чакане. Нашата цел е да ви предоставим навременна и точна информация за вашето здраве.

За да определите най-подходящия за вашите нужди тест, направете справка с подробната информация, налична на нашата платформа. Всеки тест се предлага с ясни инструкции как да го използвате ефективно. Ако имате конкретни притеснения, не се колебайте да се свържете с нашата служба за поддръжка на клиенти, на имейл info@yourspacehealth.com.

Ако получите необичаен резултат, от съществено значение е да не изпадате в паника. Нашата платформа предоставя ясни обяснения с предложени следващи стъпки. Препоръчваме да се консултирате със здравен специалист за по-обстойно разбиране и насоки. Ако имате нужда от съдействие, ние сме насреща на имейл info@spacehealth.com.

Да, можете да поръчате няколко тестови комплекта за различни здравословни проблеми. Нашата онлайн платформа ви позволява да избирате от различни тестове и можете да ги добавяте в количката си за удобна и цялостна оценка на здравето.

Пригодността на тестовете може да варира в зависимост от вида им. Въпреки това ние предлагаме разнообразна гама от тестове, съобразени с различни възрастови групи и здравословни проблеми. Моля, проверете описанието на продукта или се свържете с нашия екип за поддръжка, info@spacehealth.com, за конкретна информация.

Абсолютно. Нашите тестови комплекти са проектирани за лесна и интуитивна употреба. Всеки комплект се доставя с подробни инструкции, а ако имате някакви въпроси по време на процеса, нашият екип за поддръжка на клиенти е насреща, за да ви помогне.