Добре дошли в Space Health, където вашето здраве е нашата мисия.

Може да сме малък екип, но имаме големи мечти. Нашите основатели идват от света на медицината и нашата мисия е ясна: да трансформираме начина, по който мислим за здравето чрез силата на бързото и лесно тестване у дома. Ние силно вярваме, че тестването е основополагащ принцип на превенцията, и в днешния свят, превенцията е ключът към здравословен живот.

Експертиза, на която може да се доверите

Нашите основатели носят богатство от медицински знания на преден план, като гарантираме, че нашите продукти са базирани на най-новите научни постижения.

Укрепване на вашето здраве

Ние вярваме, че тестването е първата стъпка към превенцията на здравословни проблеми. Като правим самостоятелното тестване лесно, ние ви даваме възможността да поемете контрол над вашето здраве.

Спестявате време

Ние разбираме, че вашето време е ценно. Space Health ви позволява да следите здравето си безпроблемно, за да може да поддържате активния си живот.

 Резултати, на които може да разчитате

Нашите тестове не са само точни; те са и много надеждни. Може да разчитате на резултатите, със спокойствие.

Space Health: Вашият партньор в осигуряването на здраве

Нашите комплекти за бързо тестване са лесни за използване и предоставят навременни и точни резултати. Независимо дали сте у дома, в движение или някъде между двете, Space Health ви носи силата да управлявате здравето си сами, независимо къде. Доверете ни се, за да ви помогнем да контролирате здравето си.

Space Health е нещо повече от тестове; ние сме вашите партньори във вашето здравословно израстване. От момента, в който поръчате вашия тест, до момента в който разчетете резултатите, ние сме тук за вас. Предлагаме ви помощ при проследяването и свързването със специалисти в различните сфери на медицината.

В Space Health ние се застъпваме за по-здравословен, по-проактивен подход към живота. Вашето здраве е безценно и нашата мисия е да гарантираме, че то никога не е застрашено.

Присъединете се към нашата мисия за осигуряване на здраве, където тестването е превенция, а превенцията е основата на едно по-здравословно бъдеще.